Előfizetői tartalom

Szépen jönnek vissza a magyar alapok: van, ahol 30%-os visszapattanást láthatunk

Portfolio
Bár a koronavírus-válság közel sem lejátszott meccs, a tőzsdék az elmúlt két hétben elkezdtek megnyugodni, ennek pedig jótékony hatása volt a magyar befektetési alapok teljesítményére is. Néhány alap már több mint 30%-os emelkedést teljesített a március 18-ai, idei mélyponthoz képest és egyre kevesebb alap van, amely igen komoly, 20% feletti mínuszt mutat az év eleje óta.

Még nem tudni, hogy a megnyugvás csak átmeneti lesz-e a tőzsdéken vagy egy tartósabb rali vette kezdetét, az viszont biztos, hogy az idei mélypontnak számító, március 18. óta számos vezető index pattant vissza a világon, így az év eleje óta „már csak” Dow Jones 21,44%-os mínuszban, a DAX 22,23%-os mínuszban, a BUX pedig 28,7%-os mínuszban állt április 6-ai tőzsdezárásig....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés