Előfizetői tartalom

Kinyit a világ, és nyaralni indulsz? Egy trükkel sokat spórolhatsz

Portfolio
Újranyit a világ, ezzel együtt lassan a turistaszezon is újraindul, ismét felmerül tehát a kérdés, hogy hol érdemes a leginkább pénzt váltani, ha külföldre indulunk. Jellemzően a valutaváltóknál sokkal kedvezőbb átváltási árfolyamokkal találkozhatunk, mint a bankoknál, de egyik sem múlja felül a (majdnem) díjmentes devizaváltással foglalkozó startupok, mint a Revolut vagy a Transferwise kínálatát.

A cikkre reagált a Magyarországi Pénzváltók Országos Egyesülete, reakciójuk a cikk végén olvasható. A cikkben egy esetben hibásan devizaváltót írtunk valutaváltó helyett, ezt javítottuk. A bankok és a pénzváltók Az egyik látszólagosan legegyszerűbb megoldás a pénzváltáshoz az, hogy besétálunk a bankunkba és valutát váltunk. Ez messze a legdrágább módja a devizaváltásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés