Előfizetői tartalom

Újra elkezdtek bezárkózni az országok - ez már a koronavírus második hulláma?

Portfolio
Sosem látott intenzitású a koronavírus terjedése a világban, még olyan országokban is felütötte a fejét ismét a járvány,  melyek sikeresen kezelték az első hullámot. Miközben a legtöbb ország vezetése nem hajlandó ismét bezárkózni a gazdasági károk elkerülésének érdekében, több újrafertőzödött terület önkormányzata döntött úgy, hogy ismét korlátozzák a beutazást bizonyos helyekről, illetve van, ahol a kijárási korlátozásokat is újra bevezették.

Peking, Kína Pekingben, Kína fővárosában június közepén kezdett el ismét rohamosan terjedni a koronavírus, miután egy nagybani piachoz köthető gócpontot azonosítottak, védekezésképpen a helyi önkormányzat újra bezárta az iskolákat és a repülőtereket és tömeges tesztelést rendeltek el. A piac melletti 11 lakóövezetet teljesen lezárták a kínai hatóságok. Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés