Lemondott a Visa vezére
Befektetés

1 milliárd tokent bocsát ki a Visa

Portfolio
A Visa ma bejelentette, hogy mostanra világszerte több mint 1 milliárd tokent bocsátott ki a Visa Token Szolgáltatás (VTS) révén. A Visa Token Szolgáltatás helyettesíti a kártyatulajdonos 16 számjegyű Visa számlaszámát egy biztonságos tokennel, amely megvédi az adott kártya számát a csalóktól - jelentette be a cég sajtóközleményben.
A tokenizációról is szó lesz a Portfolio Financial and Corporate IT 2020 konferencián. Regisztráljon Ön is!

A Visa tokenizálási technológiájának bevezetése egybeesik az egész világon tapasztalható digitális megoldásokra való markáns átállással: a vásárlók 90%-a nem szívesen vásárol üzletekben, 45%-uk pedig azt állítja, hogy a jelenlegi helyzetben online kell vásárolni. A digitális vásárlók száma 2021-re várhatóan eléri a 2,1 milliárdot.

Mivel egyre több kereskedő és kiskereskedő alkalmazza a tokenizálási technológiát, a VTS növeli és felgyorsítja a hitelesítő adatok on-file (COF) tokenizálására irányuló erőfeszítéseit. Mára több mint 13.000 kereskedő használja a Visa COF tokeneket. A Visa Token Szolgáltatásban 150 piacon jelenleg több mint 8200 kibocsátó rendelkezik engedéllyel.

"A világ erőteljes digitális váltása aláhúzza az egyszerű és biztonságos digitális kereskedelem iránti igényt, ezért is láthattunk ilyen szintű növekedést a Visa Token Szolgáltatás által kibocsátott tokenek számában"- mondta Kiss Ede, a Visa magyarországi vezetője. „Csak az elmúlt 12 hónapban a Visa több mint 680 millió tokent bocsátott ki, és izgatottan várjuk, hogy még tovább bővíthessük képességeinket többféle digitális tranzakciót is biztosítva – akkor is, ha ezek nem tartalmaznak 16 számjegyű Visa hitelesítő adatot.”

A következő 1 milliárd token – A Visa a kártyákról a felhőbe viszi a tokenizációt

Előretekintve, a Visa új és továbbfejlesztett megoldásokat indít a kereskedők és a mobilszolgáltatók adatvédelmével kapcsolatos működési kockázatok minimalizálása érdekében.

Címlapkép: Shutterstock

Találd meg a neked való befektetési alapot!
bullbear
vakcina_oltas
forint200212
fenntartható napelem zöld
koronavírus maszk ruha
balaton
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
2020. szeptember 10.
Lakás Konferencia 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online előadás
Legfontosabb aktualitások, elemzés, ötletelés.
Online előadás
Hogyan tudsz profitálni a száguldó nemesfémpiaci árakból?
laptop telefon fintech ember okostelefon alkalmazás startup