Előfizetői tartalom

Ingatlan, fizikai arany, tőzsdeindexek - Mibe érdemes most fektetni?

Portfolio
  A Portfolio Pirivate Investor Day „Befektetési tippek profiktól – Hogyan lehet meglovagolni a hosszú távú trendeket?” c. szekciójában arról volt szó, miképpen kell és érdemes a vezető tőzsdeindexek mozgását értelmezni és azt pénzre fordítani, meddig mehet még az arany és tényleg lehet-e ingatlanokkal kétszámjegyű  hozamot elérni.

Kovács Karád, a Portfolio Trader vezető elemzője szerint most egyetlen sztori hajtja a tőzsdéket: azért kell venni, mert a Fed támogatja a piacokat, és nem szabad ezzel szembe menni. Novemberben jön az elnökválasztás, a hosszú távú historikus adatok alapján szeptember tájékán kialakul egy csúcs a tőzsdéken, és ezután az elnökválasztás okozta bizonytalanság miatt kisebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés