Előfizetői tartalom

Botrányba keveredett a Netflix, már több százezres a tiltakozás

Portfolio
A Netflix szeptember 9-én mutatta be a „Cuties”, azaz Cukorfalatok című filmjét. A film már a bemutató előtt is botrányt kavart, az augusztusi promóciós plakáton félreérthető helyzetekben mutatta a film gyermekszereplőit. A Netflix akkor elnézést kért a plakátért, ám most egy sajtóközleményt is kiadtak a kritizált filmmel kapcsolatban.

A viharos hullámokat vető francia film egy Párizsban élő szenegáli lányról szól, aki csatlakozik egy „szabad szellemű tánccsoporthoz”. A filmet a 2020 januári Sundance filmfesztiválon mutatták be január 23-án, ahol rendezői kategóriában díjat is nyert. A Netflix Franciaország kivételével megszerezte a filmhez kapcsolódó jogokat. A Netflix szeptember 9-én tette elérhetővé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés