Előfizetői tartalom

JP Morgan: Nincs még vége a ralinak, jönnek az új csúcsok a tőzsdéken

Portfolio
Mint ahogy nemrég a Golman Sachs, most a JP Morgan elemzői is optimistán nyilatkoztak az amerikai tőzsdék kilátásaival kapcsolatban, amit részben azzal indokoltak, hogy a vállalatok profitabilitása gyorsabban javul, mint amit az elemzők előre jeleztek. Az elemzőház úgy látja, hogy az amerikai vállalati profitok év vége előtt új rekordot érhetnek el, a cégeket a kereslet gyors felfutása és az alacsony kamatszintek is támogatják.

A JP Morgan elemzői továbbra is 3600 pontos árfolyamcélt jelölnek meg 2020 végére az S&P 500-nál, ami közel 6 százalékkal magasabb, mint az index jelenlegi értéke. Az S&P 500 vállalatainak jövedelmezősége várakozásokon felül alakul a Fed által nyújtott stimulus mellett az újranyitás, és a technológiai cégek hosszútávú eredménynövekedése miatt. Noha a technológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés