Előfizetői tartalom

Nyugdíjra spórolsz? Ezek most a legolcsóbb biztosítások

Portfolio
Nagy előnye a nyugdíjbiztosításoknak, hogy az éves befizetésünk 20%-át, 130 ezer forintos maximumig visszakapjuk az államtól adójóváírás formájában. A lehető legnagyobb nettó hozam elérésére törekedve viszont nem mindegy, hogy mennyi vándorol a biztosító, illetve a mögöttes alapkezelők zsebébe költségek formájában. Megnéztük, melyek most a legolcsóbb nyugdíjbiztosítások a piacon az MNB TKM-összesítője alapján.

Öngondoskodás 2020 A magyar biztosítók képviselői is jelen lesznek a Portfolio Öngondoskodás 2020 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A Teljes Költségmutató (TKM) azt mutatja meg, hogy egy „mintaügyfél” körülbelül milyen éves hozamáldozattal szembesül, ha biztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés