Előfizetői tartalom

Jó lehetőséget keresel a piacon? Tudunk mutatni néhányat

Portfolio
A 2020-as év eddig egy extrém sporthoz hasonlítható befektetési szempontból. A történelem leggyorsabb 30 százalékos esése után a visszapattanás ugyanilyen heves volt, az S&P 500 kevesebb mint 5 hónap alatt új csúcsokat ért el. Annak ellenére, hogy a tágabb piac emelkedett, még mindig találunk olyan cégeket, amelyek csak arra várnak, hogy a befektetők felkutassák őket. Ha van olyan pénzünk, amire hosszútávon nincs szükségünk, akkor az alábbi cégek megérhetnek egy mélyebb elemzést.

Fastly A felhőalapú szolgáltatással foglalkozó Fastly pont a múlt héten esett nagyot, mikor közzétette várható harmadik negyedéves számait. A cég bejelentése szerint 70-71 millió dollár közti bevételre számít a harmadik negyedévben, míg az elemzői konszenzus 73,5-75,5 millió dollár közé várta a bevételt. A vállalat legfőbb ügyfele a TikTok, amely ellen keményen lépett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés