Befektetés

A Bank of Ireland 1 millió euróval támogat művészeti projekteket

műtárgy.com
A következő két évben Írország egy bankja, a Bank of Ireland 1 millió euróval támogat művészeket és művészeti projekteket. A pénzt a bank „Begin Together Arts Fund” alapja nyújtja, a Business to Arts szervezettel együttműködve. A „Begin Together” révén a bank által nyújtott közösségi befektetések összértéke ezzel eléri a 3 millió eurót.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A bank az általa támogatott programra minden művészeti ágból várja a jelentkezőket. Az alap olyan projekteket is támogat majd, amelyek a COVID-19 helyzetet adaptálva, abból nyertek inspirációt vagy arra adott válaszként jöttek létre.

Francesca McDonagh, a csoport vezérigazgatója a következőt nyilatkozta: „Országunk jóléte azon is múlik, hogy gazdag kultúránk és örökségünk továbbra is megfelelően prosperál-e. A Bank of Ireland hosszú idők óta támogatója a művészeteknek, ezzel a programmal ezt kívánjuk folytatni. Nincs is jobb alkalom erre, mint a mostani, amikor a sok művész mint közösség a pandémia okozta nehézségekbe ütközik. Ez a program egy szélesebb közreműködésünk részét képezi, amellyel írországi közösségek és vállalkozások talpra állását kívánjuk segíteni.”

Catherine Martin, a Média, Turizmus, Művészet, Kultúra, Sport és Gaeltacht (az ír nyelv használatának támogatásával kapcsolatos kormányzati feladatok) minisztere szerint „…A művészeti szektort súlyosan érintette a COVID-19 járvány, a kormány ezért azon dolgozott az elmúlt fél évben, hogy megfelelően tudja támogatni a művészeket. A Bank of Ireland Begin Together Arts Fund programja egy kiváló lehetőség, amelyet a művészek és helyi közösségeik remélhetőleg ki fognak használni”.

 „Kellőképpen tisztában vagyunk azzal, hogy a COVID-19 milyen hatást gyakorol a művészeti szektorban a jövedelemforrásokra. A Bank of Irelanddel közösen létrehozott alap egy újfajta módot teremt a vállalatoknak arra, hogy helyi szintű művészeti projekteket támogathassanak. Azt várjuk, hogy az alap által támogatott művészeti projektek 2021-ben megvalósuljanak” – mondta Andrew Hetherington, a Business to Arts vezérigazgatója.

A jelentkező művészeknek együtt kell majd dolgozniuk egy partnerszervezettel, és 3-10 ezer euró (vagy ennek megfelelő font) értékű támogatást kérelmezhetnek. Az alap abból a célból biztosít majd a művészeknek vagy művészeti csoportoknak anyagi támogatást, hogy új alkotásokat hozzanak létre, segítse a partnerszervezeteket az ezzel kapcsolatos aktivitásukra szánt büdzséjük maximális kihasználásában, valamint növelje a résztvevők és érintettek anyagi biztonságát.

A bank arra törekszik, hogy a szigetország összes megyéjében támogasson művészeti projektet minden egyes támogatási körben. A jelentkezés első körének határideje november 4-e, a második kör pedig 2021 áprilisában indul.

Szerző: Tóth Franciska, műtárgy.com Cikk forrásai: The Irish Times, Business to Arts

Francesca McDonagh (Bank of Ireland) és Andrew Hetherington (Business to Arts). Fotó: Robbie Reynolds
Találd meg a neked való befektetési alapot!
bika spx csucs
covid kórház koronavírus járvány
europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
párizs
amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
koronavírus maszk getty stock
foldgaz_futes
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

bika spx csucs