Előfizetői tartalom

Óriásit esett a DAX, zuhannak a légitársaságok és az autógyártók

Portfolio
Ma reggel érkezett a hír, hogy Németország lezárhatja a vendéglátóipari egységeit és egy sor szigorítást vezethet be november 4.-étől. A Bloomberg értesülése alapján Angela Merkel szigorúbb korlátozásokat szorgalmaz, és az utazások korlátozása mellett a bárok, éttermek és szabadidős létesítmények bezárását is javasolja.

A hírre óriási esés bontakozott ki a német és európai piacokon, és egyelőre nem látszik az esés alja. A legnagyobb zuhanás az autógyártó és ciklikus részvényeknél tapasztalható. A Ferrari felülteljesítése mellett minden európai autógyártó részvénye nagy eséseket mutat. A legrosszabbul a Renault teljesít, de a PSA csoport és a Fiat-Chrysler is 5 százalék feletti esést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés