Előfizetői tartalom

Javul a nemzetközi hangulat, emelkedik a magyar tőzsde

Portfolio
A javuló nemzetközi hangulatban a magyar piac is feljebb vette az irányt, a blue chipek emelkedése mellett a többi komponens is szépen emelkedik. A múlt heti eladási hullám után természetes korrekcióról is szó lehet, de ha a holnapi amerikai elnökválasztáson bármelyik oldalon vitathatatlan eredmény születik, kitarthat a jó hangulat.

A kockázati étvágy növekedése átragadt a magyar tőzsdére is, a magyar részvények európai viszonylatban is felülteljesítőek. A piacon többségében emelkedést láthatunk, mind a 4 blue chip emelkedik. A BUX közel 2 százalékkal került feljebb, jelenleg 32945 pont, mellyel a múlt heti esését még nem dolgozta le, de az utóbbi hónapban már 3 százalékkal került feljebb. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés