Előfizetői tartalom

Szárnyalhat az arany, ha beindul az infláció

Portfolio
Hosszabb távon jól jön az aranynak, ha van gazdasági fellendülés és az embereknek van félretett pénze. Rövid távon pedig egyfajta alternatíva eszköznek is tekintik, főként, ha más befektetési eszközökhöz képest vonzóbb hozamot kínál. A Portfolio Öngondoskodás konferenciájának délutáni lakossági rendezvényén az aranybefektetések mellett a piacokon most zajló eseményekre is kitértek az előadók, Joe Biden győzelme és a kedvező vakcinahírek a régiós piacokra is pozitívan hathatnak.

Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető stratégája előadásában az amerikai elnökválasztások utáni piaci helyzetképről és kilátásokról beszélt: Az elmúlt napokban jelentős eseményen vagyunk túl az amerikai elnökválasztással, ennek egyelőre úgy tűnik, pozitív hatása lesz a globális tőkeáramlásra. Bár a választásnak vége, a kimenetel tekintetében még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés