Előfizetői tartalom

Ezek az appok voltak 2020 legjobbjai iPhone-on

Portfolio
A nagy techóriások, a Google és az Apple év végén rendszeresen közzéteszik, hogy mely alkalmazások voltak legnépszerűbbek az adott évben a Google Play és az Apple Store alkalmazásboltban. Megnéztük az Apple listáját, melyik applikációt, játékot szerettek idén a legjobban a felhasználók. Volt köztük meglepő, érdekes és várható is, ebben a cikkben összefoglaljuk, melyik appek voltak idén a nyerők.

A korábbi évekhez hasonlóan az App Store szerkesztői többek között az alkalmazás minősége, kreatív kialakítása, használhatósága és az Apple technológia használata alapján választották ki a nyerteseket. A „2020 legjobbja” idei nyertesei között számos olyan alkalmazás szerepel, amelyek segítettek az embereknek az otthon töltött életre való áttérésben. Az ingyenes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés