Előfizetői tartalom

A koronavírus felforgatta az életünket, sok szempontból nem jön már vissza a régi világ

Portfolio
2020 tavasza örökre az emlékezetünkben marad, amilyen nyugodtan indult az év, olyan felfordulást hozott a globális koronavírus-járvány, az addig megszokott hétköznapok egy csapásra megváltoztak, világszerte emberek milliói kényszerültek otthonaikba, sokak tulajdonképpen tavasz óta nagyrészt ott élik az életüket, dolgoznak, sportolnak, szórakoznak a négy fal között. Ebből pedig számtalan vállalat profitált, a streamingszolgáltatók, az e-kereskedelmi cégek, az online szolgáltatásokat nyújtó vállalatok bevétele és profitja megugrott a válság alatt, részvényeik árfolyama pedig egyre magasabbra kúszott. Korántsem csak vesztesei vannak 2020-nak.

Digitális szolgáltatások, egy új világ A koronavírus járvány az emberek élete mellett a vállalatok működését is átalakította, a digitális világ szerepe alaposan felértékelődött. Az átalakulás már a pandémia előtt is elkezdődött, de a koronavírus terjedése után elementáris erővel alakította át a hétköznapokat, a járványt követően a korábbinál sokkal jobban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés