Előfizetői tartalom

Túlfeszítette magát a piac, nagyon fájó lenne egy újabb válság

Portfolio
Megérkezett az infláció, és ha beindul a fogyasztás, nagyobb áremelkedést is láthatunk.  A Portfolio Private Investor Day 2021 online rendezvényének záró panelbeszélgetésében a szakértők egyetértettek abban, hogy túlfeszített a piac, a mostani kötvénypiaci hozamemelkedés is okot adhat az aggodalomra. Eljött viszont a value részvények kora, itt több szektor is érdekes befektetési célpont lehet.

Columbo felesége: az infláció Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője szerint magas infláció vár ránk. Itthon egy magas bázisról indulunk, a maginfláció is magas, ez nem fog eltűnni egyik pillanatról a másikra. Az inflációs nyomás megmarad, ha ismét beindul a fogyasztás, gyorsan el tud pattanni a szolgáltatások ára. Tavasszal nem elképzelhetetlen egy 4,5% vagy a feletti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés