Előfizetői tartalom

Átlagosan 1,5 millió forint van a magyarok nyugdíjszámláján

Portfolio
Nem rengette meg az önkéntes pénztári vagyont a koronavírus, a friss számok azt mutatják, hogy a vagyon tovább bővült, egy számlán átlagosan már 1,5 millió forint van. Az elmúlt egy évben a taglétszám is nőni tudott, de ugyanez figyelhető meg az egészségpénztáraknál is – derült ki az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének mai sajtótájékoztatójából. Az eseményen  a pénztári szektor elmúlt egy évét elemezték, és az idei célkitűzéseket is ismertették.

Regős Gábor, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. Makrogazdasági Üzletág vezetője az elmúlt egy év makrogazdasági folyamatairól beszélt és arról, hogy ezek mennyiben és milyen módon befolyásolták a pénztári szektor teljesítményét: Egy-másfél éve már szinte mindenki várt valamiféle válságot a gazdaságban, ami összejött, de nem úgy, ahogy azt mindenki várta: egy egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés