Előfizetői tartalom

Kezdenek talpra állni a kriptodevizák a péntek-szombati újabb nagy esésből

Portfolio
A péntek-szombati csúnya, 10% feletti összesített esés után vasárnap kezdtek magukra találni a vezető kriptodevizák, hiszen a top10 kapitalizációjú eszköz esetén 5-19% közötti elmúlt 24 órabeli emelkedést látunk. A legnagyobb ezek közül a Cardanónál mutatkozik, amely így feljött a negyedik helyre a piaci kapitalizációban.

Mivel a 200 napos mozgóátlagot nem tudta sikeresen felfelé átvinni a bitcoin a hét közepén, újabb esés indult meg a 40 ezer dollár körüli szintről, amelynek nyomán vasárnap hajnalban 33500 dollár körül is járt az árfolyam, de azóta fokozatosan emelkedett és most már 36 ezer dollár felett járunk. Ezzel az utóbbi 24 órát tekintve 6% körüli a legnagyobb kapitalizációjú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés