Előfizetői tartalom

Népszerűek az aukciók, de vajon tényleg megéri műtárgyba, ékszerbe, órába fektetni?

Portfolio
Egy aukció rengeteg kiváló, értékálló befektetési lehetőséget rejt magában: egy Rolex karóra például hat évvel ezelőtti árának több mint másfélszeresét értheti. Kovács Ádám, a BÁV kereskedelmi igazgatója szerint az árveréseken a legnagyobb népszerűségnek a festmények örvendenek, de nagyon keresettek az ékszerek, az órák, a papír régiségek, a numizmatikai érmek, valamint a kerámia, üveg- és ezüsttárgyak is. A BÁV júniusi, Centenáriumi aukcióján feltűnik majd egy igazi művészettörténeti szenzáció is: a világhírű francia impresszionista szobrász, Auguste Rodin egykori tanítványa, majd szeretője, Camille Claudel A könyörgő című alkotása, és a luxusórák kiemelt tétele is, egy Rolex Daytona.

Árverései 100 éves történetének eddigi legkülönlegesebb kollekciójával készül Centenáriumi aukciójára a BÁV Aukciósház – mondta a Portfolio-nak Kovács Ádám, a BÁV kereskedelmi igazgatója, hozzátéve, a júniusi árverés legkiemelkedőbb tétele Camille Claudel A könyörgő című szobra. Camille 19 évesen lett a nála 24 évvel idősebb Auguste Rodin tanítványa, majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés