FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Nincs megállás, ismét nagyot nőtt az AutoWallis

Portfolio
Tovább folytatódott a kedvező trend a második negyedévben is az AutoWallis Csoportnál, így összességében közel négyszeresésre ugrott a tőzsde autós vállalatának gépjármű értékesítése. A növekedés motorja a tavaly lezárt öt tranzakció volt, de az organikus bővülés is jelentős. Az értékesítési adatok egyértelműen azt mutatják, hogy a társaság túllépett a koronavírus-járvány kedvezőtlen hatásainak többségén, miközben az autóbérlés területén már a bérleti napok száma is a bázis időszak több mint duplájára ugrott.

A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések feloldásának és az AutoWallis sikeres értékesítési stratégiájának köszönhetően jelentős javulás volt tapasztalható a második negyedévben a bérautó piacon. A társaság Kiskereskedelmi Üzletágán belül az autóbérlés területén jelentősen, több mint duplájára (+101,5%), 66 183-ra ugrott a bérleti napok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés