Előfizetői tartalom

Megóvhatnak a nagy veszteségtől: negatív japán gyertya fordulós jelek - online előadás ma este

Portfolio
Gyakran olvashatjuk, vagy hallhatjuk, hogy egy-egy részvény vagy egyéb pénzügyi eszközben megjelent valamilyen fordulós alakzat. Legtöbbször ez a japán gyertya diagramok kapcsán merül fel. A napi vagy heti bontású chartokon az árfolyamalakulás akár egy, de legtöbbször öt egymást követő gyertya (vagyis akár nap) alapján fontos fordulópontokat képes megmutatni. Ezek megbízhatósága persze nem tökéletes, de nagyon jelentős belső folyamatokat képes megmutatni. Ha időben felismerjük ezeket, az akár komoly veszteségektől is képesek megkímélni minket.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertanára alapozva megnézzük, hogy a melyek a fontosabb fordulós jelzések. Emellett olyan papírok technikai képét is megmutatjuk, amelyek aktuális példákat is mutatnak ezekre. A webinárium utolsó negyedórájában pedig a kérdésekre is sort kerítünk.  Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021. augusztus 16., hétfő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés