Előfizetői tartalom

Megkapták az engedélyt, szárnyal a biotech cég részvénye

Portfolio
Augusztus eleji elemzésünkben írtunk egy kifejezetten  alacsony piaci értékkel rendelkező biotech cégről, egész pontosan a Cara Therapeutics-ról. A cikk apropója akkor az volt, hogy olyan vállalatokat kerestünk, melyek gyógykészítményei épp az amerikai gyógyszerfelügyelet, a Food and Drug Administration (FDA) jóváhagyására vártak - most meg is érkezett a várva várt döntés, ezzel párhuzamosan a befektetők is felfigyeltek a papírra.

Ahogy azt a korábbi cikkünkben is jeleztük, a biotech részvények kiválasztásakor a befektetők jellemzően két fő körülményt figyelnek, ezek a klinikai vizsgálatok eredményei és a vonatkozó szabályozási döntések - a kettő természetesen szorosan összefügg. A klinikai vizsgálatok szolgáltatják ugyanis azokat az adatokat, amelyekkel a szabályozó hatóságoknak benyújtott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés