Előfizetői tartalom

Ismerd meg Elon Musk élő mémkutyáját, Flokit

Portfolio
Elon Musk, a Tesla cégvezére ismét felrobbantotta az internetet legújabb tweetjével, amelyben új háziállatát, "Flokit" mutatja be. Musk, aki egy időben rendszeresen tweetelt az eredetileg poénnak indult dogecoin kriptovalutáról, egy képet posztolt a kutyájáról, amely ugyaúgy Shiba Inu fajta, mint a népszerű internetes mém, a "doge".

"Floki megérkezett" - írta Musk, miközben megosztotta a képet, amely nyilván azonnal vírusként kezdett terjedni az interneten, jelenleg közel 300 ezer kedvelésnél tart a bejegyzés. A képen a cégvezér új Shiba Inu kiskutyája látható, amint a földön alszik. Floki has arrived pic.twitter.com/2MiUKb91FT— Name (@elonmusk) September 12, 2021 Miután megosztotta a Twitteren, nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés