Előfizetői tartalom

Mégis lesz magyar nyugdíjkötvény? Megszólalt az ÁKK

Portfolio
Jelentősen megdobta a magyarok megtakarítási állományát az utóbbi másfél év, ez a piac minden szereplőjénél érezhető vagyonbeáramlással társult. A Portfolio Öngondoskodás 2021 konferenciájának nyitó panelbeszélgetésében a szakemberek elárulták, milyennek látják a magyar megtakarítási piac jövőjét, az ÁKK képviselője pedig kitért arra: közép távon lát lehetőséget a nyugdíjkötvény bevezetésére, az öngondoskodási piac egyik kiegészítő termékeként.

A konferencia első szekciójának panelbeszélgetésében a résztvevők a magyar megtakarítási piaci helyzetképet értékelték. Benczédi Balázs, az MKB-Pannónia Alapkezelő vezérigazgatója elmondta: abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy több szegmensben is jelen vannak, így látják, hogy mindegyikben jelentős vagyonnövekedés figyelhető meg. Igazán kiemelkedő év lesz az idei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés