Előfizetői tartalom

Nem tarolta le a magyar befektetések piacát az állampapír

Portfolio
Bár a pandémia felgyorsította a digitalizációt itt is, a személyes tanácsadásra továbbra is nagy szükség lesz a befektetések piacán, amelynek hazai szereplői a Portfolio mai Öngondoskodás 2021 konferenciájának déli panelbeszélgetésében osztották meg egymással tapasztalataikat. A beszélgetést Horváth Krisztián, a BCG partnere vezette.

Mivel lehet új ügyfeleket szerezni? Katona Ildikó (iPrivate Banking) szerint a piacon az új ügyfelek száma már nem tud jelentősen növekedni, az ügyfélkört elsősorban a generációváltás forgathatja fel, ami új megközelítést és az öröklő ügyfelek megismerését igényli. Bencze Lajos (Erste Bank) úgy vélte, a valódi vagyonkezelési, befektetési tanácsadás elhanyagolt terület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés