Előfizetői tartalom

Fontos bejelentés érkezett, elpattant a Gloster árfolyama

Portfolio
Nemrég jött a bejelentés, hogy a Gloster és a Minero IT Hungary Kft. tulajdonosai szerződést kötöttek a Minero IT többségi tulajdonrészének adásvételéről. A tranzakció célja a vonatkozó közlemény szerint az, hogy a társaság magyar fejlesztő csapata tudását és kapacitását tovább bővítve a jelenleginél is több, nagy hozzáadott értékű, innovatív, high-tech fejlesztést tudjon beszállítani az európai járműiparba. A Gloster eddigi legnagyobb akvizíciójának bejelentését kirobbanó örömmel fogadták a befektetők, valóságos rali indult a részvénynél.

A bejelentés és a közlemény fontosabb pontjai a következők: 2021 október 19-én a Gloster és a Minero IT Hungary Kft. tulajdonosai szerződést kötöttek a Minero IT többségi tulajdonrészének adásvételéről.  A tranzakció célja, hogy a társaság magyar fejlesztő csapata tudását és kapacitását tovább bővítve a jelenleginél is több, nagy hozzáadott értékű, innovatív...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái