Előfizetői tartalom

Itt a Trump-hatás, avagy hogy duplázd meg a pénzed egy nap alatt

Portfolio
Még múlt szerdán Donald Trump egy saját internetes közösségi hálózat elindítását jelentette be, az új médiacéget tőzsdére is viszi a volt elnök, mégpedig egy biankó társaságon keresztül. A Trump Media & Technology Group a Digital World Acquisition nevű SPAC-el egyesül, a hír hatására elképesztő rali indult a biankó vállalat részvényénél - már csak az a kérdés, hogy mit lehet tudni a cégről, mik a tervek és a kilátások? Egyébként korántsem ez az egyetlen részvény, aminek az árfolyamát a kisbefektetők megmozgatták a mögöttünk álló órákban-napokban, komoly rali alakult ki több, Donald Trump személyével kapcsolatba hozható cég papírjánál is.

Tőzsdére megy Donald Trump cége A január eleji Capitolium elleni támadást követően a volt elnök hozzáférését korlátozták több közösségi médiaplatformon - azóta azon dolgozott Trump és csapata, hogy létrehozzanak egy új médiaszolgáltató vállalatot. Múlt szerdán meg is érkezett a bejelentés, Trump egy saját internetes közösségi hálózat elindítását jelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés