Előfizetői tartalom

Megtépték a Tesla részvényét, történelmi csúcsra ugrott az S&P500 index is

Portfolio
Az ázsiai és európai tőzsdék hétfői vegyes teljesítménye után az amerikai vezető indexek a nyitás után egyértelműen emelkedtek, és végül az S&P és a Dow Jones új történelmi csúcson zárt. Ebben fontos szerepe volt a Tesla részvénye hatalmas ugrásának (zárásig +13%) a Hertz felől érkezett nagy megrendelés után. A Donald Trump nevéhez köthető, erősen spekulatívnak mondható részvények is szárnyaltak a kereskedés első felében. A magyar tőzsdén csütörtökön debütált NAP részvénye hétfőn is ralizott a kereskedés elején, délutánra azonban gyökeresen megváltozott a kép és lefordult a részvény.

2021. október 25. 22:26 Megosztás Új csúcson zárt a Tesla, az S&P500 és a Nasdaq100 is Zárásra még tovább emelkedett a Tesla részvénye, végül 13%-os pluszban, 1027 dolláron kereskedtek vele utoljára, és ennek hatására záró történelmi csúcs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés