Előfizetői tartalom

Fokozódik a kínai ingatlanválság, újabb óriáscégnél vannak problémák

Portfolio
A hongkongi tőzsdén jegyzett kínai ingatlanfejlesztő, a Kaisa Group Holdings és három leányvállalata pénteken a piacnyitás előtt felfüggesztette a részvényeivel való kereskedést. A Kaisa csütörtökön közölte, hogy pénzügyi egysége elmulasztott egy vagyonkezelési termékkel kapcsolatos kifizetést, a  vállalat likviditásával kapcsolatos aggodalmak fokozódása közepette. A kínai ingatlanfejlesztők között a Kasia az Evergrande után a második helyen áll az amerikai dollárban denominált offshore kötvények kibocsátása tekintetében.

A Kaisa Group Holdings kínai ingatlanfejlesztő cég hongkongi tőzsdén jegyzett részvényeivel való kereskedést pénteken leállították, miután a legfrissebb hírek szerint a vállalat elmulasztotta egy vagyonkezelési termékkel kapcsolatos kifizetését, a cég likviditása miatti aggodalmak fokozódása közepette. A Fitch Ratings és az S&P Global Ratings emellett a múlt héten leminősítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés