Előfizetői tartalom

Kösd fel a gatyád, rázós év lesz az idei – üzenik a magyar befektetési profik

Portfolio
A fejlett piaci hozamemelkedési hullám, a magas szinten rekedő infláció és a Fed szigorítási lépései rég nem látott esést hoztak a részvénypiacokon. A fokozódó monetáris és geopolitikai kockázatok ellenére továbbra is hisznek a részvényekben a Portfólió-ajánlókat készítő hazai vagyonkezelők, a modellportfóliókban különösen a fejlett piaci részvények felülsúlyát ajánlják, de a magyar kötvényekben is látnak fantáziát.

Private Investor Day 2022 Arany vagy kripto? Részvény vagy metaverzum? Inflációvédelem, de hogyan? - Számos izgalmas kérdés, amelyre választ kaphatsz a Portfolio február 24-i Private Investor Day online eseményén. Vegyél részt te is akár ingyen! Részletek: Információ és jelentkezés A "Portfólió-ajánlók"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés