Előfizetői tartalom

10 kiállítás, amit ne hagyj ki az évkezdésből

műtárgy.com
Az év elején a kulturális intézmények mindig izgalmas új kiállításokkal készülnek a látogatók számára. Következő kiállításajánlónkban most ezekre a közelmúltban megnyílt tárlatokra szeretnénk felhívni a figyelmet, amelyek garantáltan kellemes időtöltést biztosítanak minden érdeklődő számára. Mindemellett pár olyan kiállítást is meg szeretnénk említeni, amelyek hamarosan zárnak, így még az utolsó pillanatban el lehet csípni őket.

1. Európai művészet 1600–1700, a Szépművészeti Múzeum új állandó kiállítása A Régi Képtár frissen felújított Városligeti-szárnyában megnyíló új állandó kiállítás az Európai művészet 1250–1600 című tárlat szerves folytatásaként az 1600 és 1700 közötti évszázadnak, azaz a barokk művészetnek ad otthont. Ezzel a kiállítási egységgel együtt a látogatók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés