Előfizetői tartalom

Jeff Bezos is beleszólt a Twitter-sztoriba, de aztán gyorsan meggondolta magát

Portfolio
Mint ismeretes, a tőzsdei vállalatok történetének eddigi legnagyobb hitellel történő kivásárlásán keresztül megvásárolja a Twittert Elon Musk mintegy 44 milliárd dollárért, a bejelentés nagy port kavart befektetői körökben, sok mindenkinek megvan a véleménye a történetről - igaz ez a világ második leggazdagabb emberére, Jeff Bezosra is.

A Twitter Elon Musk általi megvásárlására - stílusosan egy tweettel - reagált többek között az Amazon korábbi cégvezérére, Jeff Bezos is. A világ második leggazdagabb embere azt a kérdést vetette fel, hogy vajon ezzel a lépéssel befolyást szerezhet a kínai állam a közösségi médiaplatformban? Ez az összeesküvés-elmélet a New York Times riporterének, Mike Forsythe-nak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés