Előfizetői tartalom

Látványos átalakulás az OTP Supránál, most először szólalnak meg az alap kezelői

Portfolio
Most először beszéltek tapasztalataikról az OTP Supra befektetési alap portfóliómenedzserei az alap februári átalakítása óta. Az alap új portfóliókezelői csapata egy szakértői sajtóebéden számolt be az eddigi legfontosabb stratégiai lépésekről, a kihívásokról és az eredményekről. Ami már most látszik, hogy jelentős átalakításon ment keresztül a Supra befektetési portfóliója, a legnagyobb átalakítások a kötvénybefektetések terén voltak, de nagyobb egyedi részvénykitettségeket is csökkenteni kellett.  

Februártól új gárdát neveztek ki az OTP Supra befektetési alap élére, azzal párhuzamosan, hogy Szalma Csabának, az alap korábbi portfóliómenedzserének megszűnt a munkaviszonya az alapkezelőnél. Magyarország legnagyobb abszolút hozamú alapját azóta Büki András befektetési igazgató, kötvény- és devizapiaci szakértő és Boér Levente befektetési igazgató, részvénypiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés