Előfizetői tartalom

435 milliárd forint árbevételt termelt tavaly a Hiventures portfóliója

Portfolio
Hat év alatt 84 milliárd forintot fektetett hazai vállalkozásokba az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures, amelyből 2022-ben 24 milliárd forintot realizált - tájékoztatta a tőkealap-kezelő keddi közleményében a Portfolio-t. A tavalyi évben 435 milliárd forint árbevételt termeltek a Hiventures portfóliójában szereplő cégek.

Összesen 3615 foglalkoztatott, 165 darab saját szabadalom és védjegy, 435 milliárd forint árbevétel 44 százaléknyi exportrészesedéssel: ezek voltak a főbb számai 2022-ben a Hiventures 446 startupot és 32 érettebb vállalatot tömörítő portfóliójának, amelyben egyre nagyobb teret nyernek a közép-és nagyvállalkozások. A 24 milliárd forintos tavalyi összbefektetésével a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés