Előfizetői tartalom

Rettegsz, hogy nem lesz elég nyugdíjad? Itt egy megoldás, évi 150 ezret kaphatsz rá az államtól

Nem sok jót mutatnak a magyar demográfiai adatok: míg idén minden ötödik magyarra jut egy nyugdíjas, 2040-re már minden harmadik állampolgár 65 év feletti lesz. Sokan, de inkább a fiatalok félnek, amikor a nyugdíjakról van szó, hiszen könnyen lehet, hogy néhány évtized múlva már nem is számíthatnak állami segítségre. Így egyre inkább égetővé válik az a kérdés, hogy miként lehet saját magunkat felkészíteni az időskori éveinkre. Szerencsére több olyan konstrukció is megtalálható a piacon, amelyekkel nemcsak megtakaríthatunk, hanem akár állami támogatásban is részesülhetünk.

Gen Z Fest 2023 Ha szeretnél többet megtudni a befektetésekről, neked is ott a helyed a Portfolio május 10-i Gen Z Fest konferenciáján! Részletek és jelentkezés itt: Információ és jelentkezés Valószínűleg minden szakértő egyetért azzal, hogy a jelenlegi nyugdíjrendszer hosszú távon fenntarthatatlan....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés