Előfizetői tartalom

10 kiállítás nyáron, amelyre érdemes ellátogatni európai útjaink alkalmával

műtárgy.com
Gyakran a művészet, a kultúra és a történelem a fő oka annak, hogy utazásaink jelentős részét Európa különböző nagyvárosaiba szervezzük. Kontinensünk kulturális naptára szinte kifogyhatatlan kínálattal rendelkezik: a legünnepeltebb intézményekben őrzött klasszikus gyűjteményeket és a művészvilág kortárs tehetségeit felsorakoztató tárlatok minden évszakban számos látnivalót és programot nyújtanak számunkra. Összeállításunkban most bemutatunk 10 izgalmas időszaki kiállítást, amelyek tökéletesen kiegészíthetik nyári útjaink, vakációnk napirendjét.

Hilma af Klint és Piet Mondrian: Forms of Life - Tate Modern, London Április 20. – Szeptember 3. Bár a 20. századi absztrakt művészet e két úttörője soha nem találkozott, egyformán mély kapcsolatot ápoltak a természeti világgal, vágytak arra, hogy megértsék a földi élet mögött rejlő erőket. Az összesen 250 műalkotást számláló tárlat az eddigi legnagyobb angliai af...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés