Előfizetői tartalom

Pár napon belül jön 2023 egyik legnagyobb európai tőzsdére lépése - Most kiderültek a részletek is

Portfolio
A Hidroelectrica romániai energiaipari vállalat részvényenként 104 lejre (22,87 dollár) árazta be tőzsdei bevezetését, ami 46,8 milliárd lejes (10,29 milliárd dolláros) piaci kapitalizációt jelent a cég számára, számol be róla a Reuters. Vélhetően ez lehet az idei év egyik legnagyobb európai tőzsdei bevezetése, a vízerőművek üzemeltetésével foglalkozó vállalat július 12-én lép be a bukaresti tőzsdére.

A Hidroelectrica, Románia egyik vezető energiatermelője nemrég közzétette a bukaresti tőzsdén történő tőzsdei bevezetésének (IPO) árazását. A részvények ára 104 lej lesz, ami 46,8 milliárd lejes, vagy 10,3 milliárd dolláros piaci kapitalizációt jelent - ez lesz így az idei év egyik legnagyobb európai tőzsdei bevezetése. Az eladásra kerülő részvények jelenleg a Franklin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés