Már csak pár nap, és jön a Portfolio exkluzív befektetői rendezvénye!

Portfolio
Egy hét, és jön a Portfolio exkluzív befektetői rendezvénye, a Portfolio Investment Day, amely három fő témára összpontosít: Money, Money, Money. A leggazdagabb magyarok, a legsikeresebb üzletemberek és a legnevesebb befektetési szakértők osztják meg a délutáni rendezvényen piaci, gazdasági és befektetési nézeteiket, gyakorlati tanácsokkal segítenek eligazodni a befektetés és megtakarítás világában. Ne maradj le róla, gyere el Te is!

November 8-án jön a Portfolio fél napos, a magyar vagyonosabb befektetőkre fókuszáló exkluzív eseménye, a Portfolio Investment Day. Részletes program és jelentkezés ITT.

A rendezvényre nagyobb befektetendő vagyonnal rendelkező lakossági ügyfeleket várunk, elsősorban a prémium és privátbanki szegmensből, hazai tőzsdei befektetők közül, akiknek a legsikeresebb pénz- és hozamszerzési lehetőségeket mutatjuk be a befektetési nagyágyúk, vagyonkezelők, elemzők, tőzsdei sikercégek, ingatlanguruk segítségével.

A résztvevők az exkluzív rendezvényen aktuális információkat szerezhetnek a pénzkeresés és hozamszerzés minden vetületéről. Interaktív, gyakorlati, érthető példákon keresztül kapnak információkat a gazdaság állapotáról, a piacok alakulásáról és különféle befektetési termékekről, a tőkeallokáció legoptimálisabb módjáról, a vagyonépítés- és a vagyonmegőrzés rejtelmeiről.

Interaktív, pörgős, a megszokott keretekből kilépő, exkluzív befektetői eseményre invitálunk. Felkészültél?

Az esemény első felében a leggazdagabb magyarok mesélnek arról, hogyan építették fel a vagyonukat, sikeres üzletemberek osztják meg, hogy keresnek pénzt tőzsdén kívüli sztorikba fektetve. Felszólalóink között lesznek:

A második szekcióban a forintos és eurós megtakarításoké lesz a főszerep. Árokszállási Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője előadásában arra keresi a választ, hogy mi lesz a forinttal.

Árokszállási Zoltán
Equilor Befektetési Zrt., vezető elemző
Árokszállási Zoltán 2023 óta irányítja az Equilor Befektetési Zrt. elemzői csapatát. A szakember korábban az Államadósság Kezelő Központ ESG elemzőjeként dolgozott, ezt megelőzően pedig a Morgan Stanl Tovább

Az előadást követő panelbeszélgetésben az alábbi szakértők mondják el, mit csináljon az, akinek forintban vagy euróban van megtakarítása:

Nem maradnak üres kézzel azok sem, akik a magyar tőzsdei befektetésekről hallanának. A kávészünet után ugyanis jön a magyar mid-capekre fókuszáló beszélgetés, a résztvevők elárulják, milyen fontos szerepe van a mid-capeknek a BUX jó teljesítményében, milyen izgalmas befektetéseket találni a blue chipeken túl és milyen kilátásokkal bír a hazai tőzsde.

Alaposan felforgathatja (ismét) az ingatlanpiacot a nemrég bejelentett CSOK Plusz, pedig már így is jócskán elszálltak az ingatlanárak az utóbbi években. Mindeközben az infláció elszállásával párhuzamosan a lakossági állampapírok kamata is megugrott, nem véletlen, hogy az elmúlt évben erősen lecsökkent a lakáspiacon a befektetési célú vásárlások száma. Van értelme most ingatlant venni, vagy tegyünk minden pénzt állampapírba? Erről fognak beszélni a következő szekcióban a meghívott szakértők.

Pázmány Balázs
Erste Alapkezelő Zrt., igazgatóság elnöke
1998-ban végzett a Janus Pannonius Tudományegyetem Vállalkozásfinanszírozási szakán közgazdászként. 1997-ben az OTP Értékpapír Rt-ben vagyonkezelőként dolgozott, ezt követően 2000-től az Erste Alapkez Tovább

És itt még nem ér véget az izgalmas témák sora, hiszen szó lesz még

Loncsák András
VIG Alapkezelő Zrt., befektetési igazgató, igazgatósági tag
1998-ban végzett a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán. 2010-ben megszerezte a szakmában és nemzetközileg is elismert CEFA (Certified European Financial Analyst) oklevelet. A hazai piac egyik legtapaszta Tovább
Szabó József
OTP Alapkezelő, befektetési igazgató
A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomázott 1996-ban pénzügy szakirányon. Pályakezdőként a Hungária Biztosító után az Államadósság Kezelő Központban dolgozott, majd 1998-tól a Magyar Nemzet Tovább

Interaktív, pörgős, a megszokott keretekből kilépő, exkluzív befektetői eseményre invitálunk. Felkészültél?

Portfolio Investment Day 2023
Jelentkezz Te is!

Címlapkép forrása: Getty Images

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Népszerű

Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás

Új nagybank született Magyarországon, ötből egy bankszámlát már nála nyitnak a magyarok

A hazai akkumulátorgyártás szenvedése már jól látszik, Iváncsa lehet az első dominó

Vadonatúj autóvásárlási támogatás jöhet Magyarországon

Állampapírod van? Mutatjuk, mennyi pénzhez fogsz jutni hamarosan!

Friss hírek

Nyomulnak az oroszok Harkivnél, támadás érte Novorosszijszkot - Híreink az ukrán frontról pénteken

Megütötték a Telekomot a rendkívüli bejelentés hírére

Intézkedéscsomagot jelentett be Kína a lakáspiac megmentésére

Új vezető az RN Hungary kommunikációs csapatának élén

Kritikus állapotban van Robert Fico, de már képes kommunikálni – Híreink Szlovákiából pénteken

Gyengülni kezdett a forint

Hajmeresztő számlát fizettetne meg az EU-tagállam a Gazprommal

Jó is meg rossz is a gyenge jen a japánoknak

Ezek a részvények lehetnek az újjáéledt mémrészvény-őrület nagy nyertesei!

Újjáéledhet a rozsdaövezet, de a legtöbb új lakos továbbra is egy helyre költözne Amerikában

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF