Előfizetői tartalom

Inflációkövető kötvények, forint, régiós részvények – Íme a magyar befektetési szakértők tippjei

Portfolio
Az elmúlt évben a forint és a magyar kötvények oldaláról is nagyon jó beszállási pontok voltak, de a magyar portfóliómenedzserek szerint van még mit keresni a piacon. A Portfolio Investment Day záró beszélgetésében elhangzott: ahol nagy ijedtség van, ott lehet keresgélni, és sokszor találni is. Nagyot fordult ilyen szempontból a világ, mivel ma már szinte mindenki a kötvénybefektetésekről beszél.

Az elmúlt 1 évben milyen sztorit valósítottak meg a piacról? Loncsák András, a VIG Alapkezelő Zrt. befektetési igazgatója és igazgatósági tagja azt emelte ki, amikor a forint 430 fölé emelkedett és a 10 éves hozam is nagyon megugrott, 10,8%-ra. Ez jó beszállási pont volt, ilyen eseményre 10-20 évente kerül sor. Mostanság pedig a fejlett hozamoknál látható emelkedés (amerikai)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés