Előfizetői tartalom

Mibe kell idén fektetni? - Megszólalnak a magyar profik

Portfolio
A megugró állampapírhozamok alaposan átalakították a hazai megtakarítási piacot, rövid időn belül több ezermilliárd forint áramlott lakossági állampapírokba. A jó időknek azonban lassan vége, idén pedig nagyobb lejáratok és kamatfizetések lesznek, több százmilliárd forintnyi pénz keresi a helyét. Részvénybe, kötvénybe, ingatlanokba, kriptoeszközökbe vagy valami másba érdemes most fektetni? A témában megszólalt az MNB szakértője, profi befektetők, elemzők és befektetési szolgáltatók vezetői a Portfolio Investment Day 2024 konferencián.

Mi jön 2024-ben a lakossági állampapírok piacán? Mi jön 2024-ben a lakossági állampapírok piacán? Kamatfizetések, lejáratok, új papírok. Lehetőségek és kockázatok. Az esemény első panelbeszélgetésén a lakossági állampapírpiaci folyamatokról beszéltek a szakemberek. Az elmúlt 1,5-2 évben emelkedtek a hozamok, PMÁP-ban jelentős állományok halmozódott fel, miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés