Előfizetői tartalom

Csúcsközelben a bitcoin, mínuszban zárt Amerika

Portfolio
Érdemes lesz ezen a héten is figyelni a kriptopiacot, nem túl messze a történelmi csúcstól kezdte ugyanis a hetet a bitcoin. Emellett a kedvezően alakuló amerikai inflációs számoknak köszönhetően gyengült a dollár, ami az arany árfolyamának emelkedéséhez vezetett, ezzel új történelmi csúcsra ért el a jegyzés. Egyelőre nem láthatunk markáns elmozdulásokat az európai tőzsdéken, a hazai piacon azonban voltak érdekes sztorik, a Concorde pénteki elemzését követően például kilőtt az AutoWallis részvénye. Az amerikai részvényindexek mínuszban indították a hetet.

2024. március 04. 22:06 Megosztás Nem sikerült a szépítés Nem sikerült a nap végére sem szépíteni az amerikai tőzsdéknek, a főbb részvényindexek mindegyike mínuszban zárta a hét első kereskedési napját: az S&P 500 0,12%-kal, a Nasdaq 0,41%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés