Előfizetői tartalom

Kovács Zsolt: havi 20 ezer forint nyugdíjkiegészítése van most a magyaroknak, ez édeskevés

Portfolio
Kovács Zsolt öngondoskodásért felelős miniszteri biztos az Inforádió Aréna című műsorában beszélt arról, hogy a lakásbiztosítási kampány talán most felrázza az eddigi állóvizet a piacon, de nem félti a nagy biztosítókat. Az öngondoskodás kapcsán kiemelte: havi szinten csupán 20 ezer forint kiegészítést jelentenek a mostani önkétes pénztári megtakarítások a nyugdíjas korra, ami nagyon kevés.

A lakásbiztosítási kampány kapcsán elmondta, nagy szükség volt a kampányra, mivel a piac régóta be volt állva, kellett egy kis mozgás, kellett a verseny. Mindezeken túl az ingatlanpiac is drasztikusan változott, ehhez pedig új termékekre van szükség. A négy nagy biztosító nyilván nagyobb esélyekkel indul ebben a kampányban, mint a többiek, és azért vannak még olyan ingatlanok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés