Retteghetnek a brókerek: ingyenes részvénykereskedéssel támad a Revolut

2018. június 8. 08:36    
nyomtatás
 
Jutalék nélküli részvénykereskedési platformot indít a Revolut, most, hogy elérte a 2 millió felhasználót.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

A kereskedési platform Wealth (vagyis vagyon) névre hallgat majd, brit és amerikai tőzsdéken kereskedett részvényekkel, kötvényekkel, ETF-ekkel lehet majd kereskedni rajta keresztül. Várhatóan jövőre lesz elérhető.

Az új szolgáltatásokkal olyan cégekkel versenyezne a Revolut, mint az amerikai Robinhood vagy a brit Trading212. Azt egyelőre nem tudni, hogyan tervez profitálni a brit startup az új szolgáltatásból, a Robinhoodnál úgy működik a rendszer, hogy a befektetők készpénzállományát befekteti a cég rövid állampapírokba, bankbetétekbe, a hozamot pedig megtartja magának. Erről itt írtunk:
2018.05.31 05:32 Ingyenes tőzsdézéssel fosztaná ki a brókerpiacot az új Robin Hood

A Revolut népszerűségéhez többek közt az is hozzájárult, hogy tavaly elindították kriptodeviza-kereskedési platformjukat is. Most amerikai expanzión és európai banklicenc-igénylésen dolgoznak.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium