Semmit nem kerestek az ügyfélnek, mégis nagy bónuszra számíthatnak idén a nagyágyúk

2018. november 10. 09:02    
nyomtatás
 
Idén nem, hogy pénzt nem hoztak, hanem 1,7%-os mínuszban vannak a hedge fundok világszerte, egy friss felmérés szerint mégis jelentős bónuszokra számíthatnak idén a portfóliómenedzserek - írja a New York Post.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

Az éves All-American Buy-Side Compensation Survey friss adatai szerint a fedezeti alapok portfóliómenedzsereinek bónusza idén 40%-kal 1,4 millió dollárra nőhet. A hedge fundok átlagosan 25%-os béremelésről számoltak be, ami közel 350 ezer dollárt jelent, emellé jön még több mint egymillió dollár kompenzációs csomag.

Az 5 milliárd dollárnál nagyobb vagyont kezelő portfóliómenedzserek sem fognak panaszkodni az idei bónusz után, ugyanis várhatóan 2,8 millió dollárt vihetnek majd haza. Ennek egy nagy része egyébként nem az idei, hanem a tavalyi teljesítmény után jár a szakembereknek, 2017-ben átlagosan 8,6%-ot hoztak a fedezeti alapok.

Ha az idei éven múlna, nem sok bónuszt kapnának a portfóliómenedzserek: idén eddig a hedge fundok átlagosan mínusz 1,7%-nál tartanak, a múlt hónap különösen kemény volt a 3%-os eséssel, 7 éve nem volt ilyen rossz hónapjuk a hedge fundoknak.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Télapóváró családi sítábor Ausztriában december 6-10. között (x)

Ingyenes gyerek síoktatással és bérlettel, félpanziós ellátással 
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium