Erste: Az USA-ra fókuszálunk

2007. február 26. 06:00    
nyomtatás
 
Erste Alapkezelő (Február)

Kullai András: "Az allokációnkon most nem változtattunk, úgy vélem, hogy fejlett piaci részvények lehetnek továbbra is a nyerők. A célország tekintetében azonban némileg módosult az elképzelésünk, Európát és Japánt, a múlthavi preferált országainkat most inkább USA részvényekkel helyettesítenénk.

A második legnagyobb részarányt a portfóliónkban a hazai kötvények adják, ahogyan közeledik az esetleges kamatvágások ideje, úgy tűnik ez a kategória is egyre vonzóbbnak. A portfóliónkba emellett kisebb arányban hazai részvényeket is találhatunk, ezen a területen egyelőre nem számítunk igazi áttörésre.




Preferált ország: USA



Az eszközallokáció csupán tájékoztató jellegű.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...



Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír



hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium