Előfizetői tartalom

Az ünnepek alatt sem maradunk kiállítások nélkül

Portfolio
A karácsony és a szilveszter közötti időszak sokak életében jelenti azt a részt, amikor egy kicsit ki tudnak szakadni a mindennapok sűrű tennivalói közül, és egy kicsit többet tudnak foglalkozni magukkal és a családjukkal, barátaikkal. Ezekben a napokban jut sokaknak ideje arra, hogy kulturális életet éljenek, meglátogassanak egy-egy múzeumot, galériát - írja a műtárgy.com.

Természetesen a legtöbb kiállítóhely is készül erre az időszakra, van ahol hosszabb nyitva tartással, máshol pedig különleges programokkal várják a látogatókat. De még ezek híján is érdemes elmenni egy kiállításra karácsony körül, mivel egy évben ritkán adódnak ilyen nyugodt napok. A következőkben a karácsony körüli napokban is nyitva tartó kiállítások közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés