Előfizetői tartalom

Egy válás is keresztül húzhatja a nyugdíjcélú terveket

Portfolio
A magyarok háromnegyede úgy érzi, elkésett nyugdíjcélú tervei megvalósításában, sőt, minden harmadik fiatal is le van maradva a terveihez képest - ezek a legfontosabb megállípatásai a Groupama Biztosító és az NRC reprezentatív, a különböző nyugdíjstratégiákat vizsgáló kutatásának. Abba is kevesen gondolnak bele, hogy egy válás is keresztül húzhatja a nyugdíjcélú terveket.

Közös, reprezentatív kutatásban vizsgálta a magyarok nyugdíjstratégiáit a Groupama Biztosító és az NRC. A kutatás meglehetősen ijesztő képet fest arról, mennyire vagyunk felkészülve nyugdíjas éveinkre.Az egyik legfontosabb megállapítás, hogy a még nem nyugdíjas korban lévők 76%-a bevallotta, hogy le van maradva nyugdíjtervei megvalósításában. A megoldást a nyugdíjas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés