Előfizetői tartalom

Varga Mihály: megmarad a 20%-os adókedvezmény nyugdíjcélra

Portfolio
A kormány által bevezetni tervezett nyugdíj-előtakarékossági kötvénytől azt várja a kormány, hogy vonzó hozamú ajánlattal bővíti az öngondoskodási termékek körét, amit a nyugdíjba lépéskor járadékra vagy egyösszegű kifizetésre válthat a megtakarító - mondta Varga Mihály a MABISZ éves konferenciáján. Maradnak a nyugdíj-előtakarékossági adókedvezmények - nyugtatta meg a biztosítási piac szereplőit.

Cikkeink a MABISZ mai konferenciájáról itt találhatók. A pénzügyminiszter többek között az alábbiakról beszélt a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) mai konferenciáján tartott nyitóelőadásában: Egy friss nemzetközi felmérés bizonyítja, hogy a gazdaság és a biztosítási szektor fejlődése kölcsönhatásban van, nem szakadhatnak el egymástól. A biztosítók is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés