Előfizetői tartalom

Jól mehetnek idén a feltörekvő piacok, csak Magyarország lóg ki, de nagyon

Portfolio
Egyszerre több tényező is támogathatja idén a feltörekvő kötvénypiacokat, Magyarországon azonban kiemelkedően negatív jelenleg a reálkamat - hangzott el a Fidelity csütörtöki befektetői klubján. A cég londoni portfóliómenedzsere szerint jelentős a kockázata, hogy az MNB túl sokáig vár ki, és utána nehéz lesz korrigálni a hibát.

A világgazdaság helyzete jelenleg éppen ideális a feltörekvő piaci kötvények szempontjából - kezdte előadását Hübler Márton, a Fidelity International londoni portfóliómenedzsere, aki feltörekvő kötvényeket kezel. Szerinte két fontos fundamentális tényező hajthatja az emelkedést: egyrészt a Fed várhatóan óvatos marad, nem emel kamatot a következő hónapokban, másrészt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés