A Fed lökte vissza 1,14 alá a dollárt

2018. november 9. 08:48    
nyomtatás
 
Ismét erősödni kezdett a dollár csütörtök este a Fed vártnák megfelelő kamatdöntését követően. A forint közben megint korrigál kicsit a tegnapi erősödést követően, lassan a 320-at veheti célba, ha így folytatja.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Péntek reggel 321,48-nál állt a forint az euróval szemben, ez 0,1 százalékkal volt magasabb a tegnap esti árfolyamnál. Csütörtökön a nap második felében 320 alatt is járt az euró-forint jegyzés, így ha még egy kicsit tovább tudna kapaszkodni a magyar deviza, akkor reálisan célba vehetné a 320-as kulcsszintet. A dollárral szemben 283,29-nél járunk, míg az angol font 368,92 forintba kerül.

A Fed lökte vissza 1,14 alá a dollárt


A forint versenytársai közül a lengyel zloty és a cseh korona is mérsékelt gyengüléssel kezdte a napot, míg a feltörekvő piacokon a török líra majdnem fél százalékkal gyengült a dollárral szemben, a dél-afrikai rand pedig 0,3 százalékot gyengült.

A dollár tegnap a Fed kamatdöntése után kezdett megint erősödni, amit ma reggel is folytat, így 1,1342-nél jár a jegyzés, ami 0,2 százalékkal alacsonyabb a csütörtök estinél. A japán jen mérsékelt erősödéssel kezdett reggel a dollárral szemben, míg az angol font 0,3 százalékkal gyengült.

A Fed lökte vissza 1,14 alá a dollárt


A ma megjelenő makroadatok közül elsősorban a brit GDP alakulására lehet érdemes figyelni, magyar idő szerint délelőtt jelennek meg a friss harmadik negyedéves számok.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium